Ta itu med hverdagene

QiGong-brukerne har gjort det i tusener år. Jeg i bare 10-12, og kanskje ikke hver morgen, men ofte. Øvelsene er enkle, og du finner dem her, under overskriften «Kult med QiGong» (www.ristløs.no/).

Gidder du ikke, er det din sak, men hvem vil ikke holde seg frisk og vital…?
Les videre

Foraktelig fredspris

  • Nobels Fredspris ble i går (10. desember 2018) delt mellom Nadia Murad og Denis Mukwege. De deler prisen for innsats mot seksualisert vold i krig og væpna konflikter. Flott! De siste par år har Fredsprisen virket i tråd med Alferd Nobels testamente.
  • I 1978, derimot…

Vel…
Fedrelandslaget foreslo Hitler og Mussolini til Nobels Fredspris. Donald Trump ble foreslått i år, av FrP-ere i historisk tradisjon fra Fedrelandslaget. Mange andre, snodige forslag har kommet. Til syvende og sist avgjør Nobel Fredspris-kommiteen suverent hvem som skal få prisen.
Les videre

Her skjer ingenting…

«Intet nytt fra Vestfronten»
Tilsynelatende skjer det mest på det storpolitiske plan når det gjelder utvikling i Israel og Palestina. I Palestina har det roet seg…
Det er bare på overflaten. Erik Maria Remarques roman fra 1. verdenskrig, «Intet nytt fra Vestfronten» er en parallell: Ingenting skjer, bortsett fra den ustoppelige kampen for å overleve, i et kaotisk helvete der du kan bli drept når det skal være, der det som teller mest er å få seg et måltid mat og litt søvn…

Les videre

Skam for Norge

Israel vant Eurovision Song Contest (ESC 2018) med sangen «Toy». Som følge av det vil ESC-finalen neste år bli sendt fra Jerusalem, en stor propagandaseier for apartheid-staten Israel. Den israelske artisten feiret med et propagandabudskap fra Trump og Netanyahu:
«Neste år Jerusalem!» Les videre